OPVANG

BELEID

DIT ZIJN WIJ

Onze locaties kenmerken zich door de kleinschalige opvang, professionaliteit, warmte en de christelijke grondslag.

We proberen alle kinderen zich thuis te laten voelen en zich spelenderwijs te laten ontwikkelen. We geloven er sterk in dat dit belangrijk is voor een voorspoedige ontwikkeling van de kinderen.

Flexibiliteit, geborgenheid en onze christelijke identiteit zijn de kernwaarden die Kindercentrum De verborgen Schat hanteert. Benieuwd geworden? Neem contact op met een van onze vestigingen.

ZO WERKEN WIJ

Uiteraard voldoet onze kleinschalige kinderopvang aan strenge eisen. Zo hebben we jaarlijkse inspecties van de GGD en worden alle installaties jaarlijks gecontroleerd door gecertificeerde bedrijven. Voor interne controles gebruiken wij de risicomonitor.

We vinden het daarnaast belangrijk dat ouders inspraak hebben in de opvang. Daarom is er een oudercommissie in het leven geroepen. Opgeven kan per mail: oc@kcdeverborgenschat.nl (Woerden) en oca@kcdeverborgenschat.nl (Amsterdam).

Tenslotte hebben we een Pedagogische coach / beleidsmedewerker ingesteld, die zich bezig houdt met kwaliteit-, zorg- en veiligheidsbeleid.

Mocht je toch ergens tegenaan lopen of een klacht hebben over de opvang, meldt dit dan bij leidsters. Extern een klacht indienen is ook mogelijk, dat kan bij de Geschillencommissie.

LOCATIE TRASMOLENLAAN / POLANERBAAN

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 18:30
Dinsdag: 07:00 – 18.30
Woensdag: 07:00 – 18.30
Donderdag: 07:00 – 18.30
Vrijdag: 07:00 – 18.30

Uurtarief vaste opvang: €10,70

Huiselijk

Al onze locaties hebben een huiselijk sfeer, met veel licht. Een kleinschalige opvang, waar kinderen veilig lekker buiten kunnen spelen. Deze locatie is uitstekend bereikbaar en ligt zeer gunstig tussen de verschillende uitvalswegen. Zo kun je eenvoudig door met je dag.

 

 

LOCATIE HAARDSTEE

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 18:30
Dinsdag: 07:00 – 18.30
Woensdag: 07:00 – 18.30
Donderdag: 07:00 – 18.30
Vrijdag: 07:00 – 18.30

Uurtarief vaste opvang: €10,70

Huiselijk

Al onze locaties hebben een huiselijk sfeer, met veel licht. Een kleinschalige opvang, waar kinderen veilig lekker buiten kunnen spelen. Deze locatie is uitstekend bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van Bijlmerstation en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Zo kun je eenvoudig door met je dag.

 

NEEM EEN KIJKJE

”KUNNEN WE JE HELPEN?”

CONTACTFORMULIER