INSCHRIJVEN

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alle informatie? 
Schrijf je kleintje dan snel in via onderstaand formulier.

Vul het onderste formulier in

Dit zeggen andere ouders over

KINDERCENTRUM DE VERBORGEN SCHAT

Meral de Valk

Dit kinderdagverblijf verdient een dikke 10! Mijn zoontje heeft hier 2 jaar mogen spelen, er is altijd met ons meegedacht en er was van alles mogelijk kwa tijden maar ook als er andere bijzonderheden waren. Alle mensen die daar werken gaan wij ontzettend missen. Mijn zoontje heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, hij was hier 4 dagen per week en heeft zich geen moment verveeld altijd waren er leuke activiteiten en werden wij als ouders goed op de hoogte gehouden. Er word ook goed gekeken naar de ontwikkeling van het kind middels een kindvolgsysteem.
Kortom heel erg tevreden!

Allert van Zelst

De Verborgen Schat is een fantastisch kinderdagverblijf. De mogelijkheid van flexibele opvang vonden we erg handig. De leidsters hebben hart voor de kinderen, en zijn prettig in de omgang. De kinderen worden op een goede wijze gevolgd in de ontwikkeling, en het kinderdagverblijf past zich aan aan veranderende omstandigheden, o.a. in overleg met de ouders. Ook de christelijke identiteit wordt op een mooie manier ingevuld. Onze zoon heeft hier een hele fijne tijd gehad!

Jaimy Kool

Sinds februari komt onze zoon bij de verborgen schat. Hij is gek op de leidsters en ze doen veel aan persoonlijke aandacht. Baby’s worden gewoon in slaap gewiegd, net als bij mama, dat vind ik erg byzonder. En ook erg leuke activiteiten. Modderdag, verjaardag feestjes, knutsel maken, plassen stampen, voorlezen, poffertjes bakken en spelen met de fantasie. Echt een aanrader!

Marita Rutgers

Ook voor incidentele opvang ben je als ouder welkom wat uniek is. Fijn dat de speelplaats helemaal natuurlijk ingericht wordt, uitdagend!

Aniek Waldram

Goede kinderopvang, goede communicatie met ouders via een ouderportaal app. Mijn zoontje gaat hier graag naar toe en is altijd vrolijk als ik hem weer ophaal.

Lianne de Boer

Mijn zoon wilde eigenlijk niet meer mee naar huis, zo leuk vond hij het op de opvang. Super fijn dat ze ook incidenteel opvang aanbieden. Hierdoor kon ik regelmatig wat extra uren oppakken op mijn werk. 

NEEM EEN KIJKJE