Wij zijn een warm en kleinschalige kinderopvang en bieden een veilige omgeving waarin uw kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Dit doen wij d.m.v. vaste dagprogramma’s en themagerichte activiteiten. Wij houden daarbij rekening met de individuele behoefte van elk kind door ook activiteiten op maat aan te bieden.
Uw kind krijgt alleen verantwoord (gezond) te eten en drinken.
Onze locaties kenmerken zich door hun lichte, huiselijke uitstraling en mooie buitenplaats.

Voor de opvang maken wij gebruik van de maximale openingstijden.

Samen beleven, van elkaar leren
Dat kinderen met plezier naar onze opvang komen, vinden wij het belangrijkst. Samen beleven met vriendjes, veel buiten spelen en jezelf ontwikkelen in kleine groepjes met lieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd. Onze activiteitenbegeleidster doet pre school activiteiten met de 3+ kinderen.

Alle belevenissen van uw kind(eren) zijn te volgen via het ouderportaal of via de app "Kidsadmin ouderportaal".

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel. We streven naar een mix op MBO- en HBO niveau. Ons team is een hecht team met liefdevolle aandacht en zorg voor de kinderen. Wij vinden open en goede communicatie met ouders en collega's erg belangrijk.
Uiteraard zijn wij VVE Uk & Puk gecertificeerd.

Op beide locaties werken we met een (assistent)leidinggevende. Zij is het aanspreekpunt voor ouders en medewerkers en zorgt ervoor dat praktische zaken geregeld worden zodat pedagogisch medewerkers hun aandacht en tijd zoveel mogelijk aan de kinderen kunnen besteden.

Om de beveiliging van de toegang van ons pand te garanderen werken wij met een vingerscan systeem. Tevens is er, zowel binnen als buiten, videobewaking aanwezig.

Bedrijfsgegevens

Kindercentrum De Verborgen Schat Woerden
Trasmolenlaan 2
3447 GZ Woerden
0348-508501

LRK-nummer: 194056764
KvK-nummer: 64969525

Kindercentrum De Verborgen Schat Amsterdam
Haardstee 10
1102 NB Amsterdam
020-7747391

LRK-nummer:
KvK-nummer: 000039114414