OVER ONS

ONTMOET HET TEAM

Onze gediplomeerde medewerkers staan elke dag voor de kinderen klaar. Ze hebben tenminste een mbo-3 opleiding. Leer onze medewerksters hieronder kennen. 

Marijke

Locatiemanager (Woerden)
&
Pedagogische coach
(Woerden en Amsterdam)

Elk kind is uniek en heeft verborgen schatten in zich die wij als team samen mogen ontdekken.

Hiskina

Aandachtsfunctionaris (Woerden en Amsterdam)
&
Assistent leidinggevende (Woerden)

Het is heel leuk om te zien hoe snel kinderen zich ontwikkelen en dat wij daaraan mogen bijdragen.

Quinta

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Ontdekken hoe de kinderen het beste tot hun recht komen en ze een eigen plek geven vind ik erg belangrijk. Het opbouwen van een band dat maakt dit werk voor mij speciaal.

Naomi

Pedagogisch medewerker (Woerden)

De leuke verhalen, grapjes en de vindingrijkheid van de kinderen zorgen ervoor dat ik elke dag weer met veel plezier naar mijn werk ga!

Eliza

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Het eerste gebrabbel klinkt als muziek in mijn oren, van de eerste kruippoging word ik heel vrolijk, en de eerste stapjes juich ik toe. Ik word heel blij van mijn werk!

Britt

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Kinderen zijn mijn lust en mijn leven. Ik zie er iedere dag naar uit om de kids weer te zien. 

 

Lianne

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Kinderen blijven mij inspireren daarom geniet ik ervan om passende activiteiten te bedenken en daarnaast blijf ik graag in ontwikkeling. Linda

Pedagogisch medewerker (Woerden)

De vrolijkheid, het enthousiasme en de eerlijkheid van de kinderen vind ik geweldig. Geen één dag is hetzelfde, daardoor blijft het werk uitdagend en leuk. of Ik wil ervoor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben en in een vertrouwde omgeving kunnen spelen, leren en ontdekken.

Daniëlle

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 

 

 

 

 

Josje

Pedagogisch medewerker (Woerden)

De kinderen zijn bij mij aan het goede adres als het gaat om creatief bezig zijn, een knuffel, actief bezig zijn en gewoon even een boekje lezen. Djulita

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 

 

 

 

 

Demi

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 

 

 

 

Judith

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 
Renate

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 

 

Rachèl

BBL Stagiair

 

 

 

 

Anna

Assistent leidinggevende
(Amsterdam)

Het stimuleren van de kinderen om een positieve bijdrage te leveren aan de groepssfeer vind ik heel erg belangrijk.

 

Rebecca

Pedagogisch medewerker
(Amsterdam)

Ik vind het leuk om de clown uit te hangen met de kinderen en ze te laten lachen; liedjes zingen, knutselen, dieren na doen of meespelen in het keukentje, niets is mij te gek.

Juanita

Pedagogisch medewerker (Amsterdam)

Mijn eerste indruk van Kindercentrum De verborgen Schat voelde als “thuiskomen in een warm bad.” Ons team is gezellig en in ontwikkeling. 

Edulys

Pedagogisch medewerker
(Amsterdam)

 

 

 

 

 

Tanisha

Pedagogisch medewerker
(Amsterdam)

Dit zeggen andere ouders over

KINDERCENTRUM DE VERBORGEN SCHAT

Meral De Valk

Dit kinderdagverblijf verdient een dikke 10! Mijn zoontje heeft hier 2 jaar mogen spelen, er is altijd met ons meegedacht en er was van alles mogelijk kwa tijden maar ook als er andere bijzonderheden waren. Alle mensen die daar werken gaan wij ontzettend missen. Mijn zoontje heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, hij was hier 4 dagen per week en heeft zich geen moment verveeld altijd waren er leuke activiteiten en werden wij als ouders goed op de hoogte gehouden. Er word ook goed gekeken naar de ontwikkeling van het kind middels een kindvolgsysteem.
Kortom heel erg tevreden!

Allert van Zelst

Kindercentrum De verborgen Schat is een fantastisch kinderdagverblijf. De mogelijkheid van flexibele opvang vonden we erg handig. De leidsters hebben hart voor de kinderen, en zijn prettig in de omgang. De kinderen worden op een goede wijze gevolgd in de ontwikkeling, en het kinderdagverblijf past zich aan aan veranderende omstandigheden, o.a. in overleg met de ouders. Ook de christelijke identiteit wordt op een mooie manier ingevuld. Onze zoon heeft hier een hele fijne tijd gehad!

Jaimy Kool

Sinds februari komt onze zoon bij Kindercentrum De verborgen Schat. Hij is gek op de leidsters en ze doen veel aan persoonlijke aandacht. Baby’s worden gewoon in slaap gewiegd, net als bij mama, dat vind ik erg byzonder. En ook erg leuke activiteiten. Modderdag, verjaardag feestjes, knutsel maken, plassen stampen, voorlezen, poffertjes bakken en spelen met de fantasie. Echt een aanrader!

Marita Rutgers

Ook voor incidentele opvang ben je als ouder welkom wat uniek is. Fijn dat de speelplaats helemaal natuurlijk ingericht wordt, uitdagend!

Aniek Waldram

Goede kinderopvang, goede communicatie met ouders via een ouderportaal app. Mijn zoontje gaat hier graag naar toe en is altijd vrolijk als ik hem weer ophaal.

Lianne de Boer

Mijn zoon wilde eigenlijk niet meer mee naar huis, zo leuk vond hij het op de opvang. Super fijn dat ze ook incidenteel opvang aanbieden. Hierdoor kon ik regelmatig wat extra uren oppakken op mijn werk. 

NEEM EEN KIJKJE

“VRAGEN?
NEEM CONTACT OP!”

CONTACTFORMULIER