OVER ONS

ONTMOET HET TEAM

Onze gediplomeerde medewerkers staan elke dag voor de kinderen klaar. Ze hebben tenminste een mbo-3 opleiding. Leer onze medewerksters hieronder kennen. 

Marijke

Locatiemanager (Woerden)
&
Pedagogische coach
(Woerden en Amsterdam)

Elk kind is uniek en heeft verborgen schatten in zich die wij als team samen mogen ontdekken.

 

Naomi

Assistent leidinggevende (Woerden)

De leuke verhalen, grapjes en de vindingrijkheid van de kinderen zorgen ervoor dat ik elke dag weer met veel plezier naar mijn werk ga!

Quinta

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Ontdekken hoe de kinderen het beste tot hun recht komen en ze een eigen plek geven vind ik erg belangrijk. Het opbouwen van een band dat maakt dit werk voor mij speciaal.

Eliza

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Het eerste gebrabbel klinkt als muziek in mijn oren, van de eerste kruippoging word ik heel vrolijk, en de eerste stapjes juich ik toe. Ik word heel blij van mijn werk!

Josje

Pedagogisch medewerker (Woerden)

De kinderen zijn bij mij aan het goede adres als het gaat om creatief bezig zijn, een knuffel, actief bezig zijn en gewoon even een boekje lezen. Britt

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Kinderen zijn mijn lust en mijn leven. Ik zie er iedere dag naar uit om de kids weer te zien.Daniëlle

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Persoonlijke aandacht voor ieder kind vind ik belangrijk. Spontane activiteiten bedenken en uitvoeren, even meespelen, een grapje of een dikke knuffel. De kinderen maken mij enthousiast en mijn dag compleet!

 

Linda

Pedagogisch medewerker (Woerden)

De vrolijkheid, het enthousiasme en de eerlijkheid van de kinderen vind ik geweldig. Geen één dag is hetzelfde, daardoor blijft het werk uitdagend en leuk. of Ik wil ervoor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben en in een vertrouwde omgeving kunnen spelen, leren en ontdekken.

Djulita

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Ik geniet enorm van de eerlijkheid en puurheid van kinderen. Ik ben dankbaar dat ik deel uit mag maken van de eerste jaren van ieder kind dat bij Kindercentrum De verborgen Schat komt spelen.

 

 

Renate

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Ik vind elk kind uniek en ontdek graag wat ik het kind kan bieden om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Dit is dagelijks een blijvende zoektocht en dat vind ik zo leuk aan het werken met kinderen.

Willemijn

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Ik houd ervan om samen met de kinderen nieuwe dingen te ontdekken, creatief bezig te zijn of alle andere dingen die we op een dag doen. En ik geniet van alle enthousiasme, vrolijkheid en gezellige praatjes die we samen hebben.

Demi

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 

 

 

 

 

Julia

Pedagogisch medewerker (Woerden)

 

 
Marieke

Pedagogisch medewerker (Woerden)

Rachèl

Pedagogisch medewerker i.o.

Ik vind het fantastisch om met kinderen te werken. Hun leuke lachjes en grappige acties maken mijn dag altijd een stukje beter.

Anna

Assistent leidinggevende
(Amsterdam)

Het stimuleren van de kinderen om een positieve bijdrage te leveren aan de groepssfeer vind ik heel erg belangrijk.

 

Rebecca

Pedagogisch medewerker
(Amsterdam)

Ik vind het leuk om de clown uit te hangen met de kinderen en ze te laten lachen; liedjes zingen, knutselen, dieren na doen of meespelen in het keukentje, niets is mij te gek.

Juanita

Pedagogisch medewerker (Amsterdam)

Mijn eerste indruk van Kindercentrum De verborgen Schat voelde als “thuiskomen in een warm bad.” Ons team is gezellig en in ontwikkeling. 

Tanisha

Pedagogisch medewerker
(Amsterdam)

 

 

 

 

 

Paris

Pedagogisch medewerker i.o.
(Amsterdam)

Dit zeggen andere ouders over

KINDERCENTRUM DE VERBORGEN SCHAT

Meral De Valk

Dit kinderdagverblijf verdient een dikke 10! Mijn zoontje heeft hier 2 jaar mogen spelen, er is altijd met ons meegedacht en er was van alles mogelijk kwa tijden maar ook als er andere bijzonderheden waren. Alle mensen die daar werken gaan wij ontzettend missen. Mijn zoontje heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, hij was hier 4 dagen per week en heeft zich geen moment verveeld altijd waren er leuke activiteiten en werden wij als ouders goed op de hoogte gehouden. Er word ook goed gekeken naar de ontwikkeling van het kind middels een kindvolgsysteem.
Kortom heel erg tevreden!

Allert van Zelst

Kindercentrum De verborgen Schat is een fantastisch kinderdagverblijf. De mogelijkheid van flexibele opvang vonden we erg handig. De leidsters hebben hart voor de kinderen, en zijn prettig in de omgang. De kinderen worden op een goede wijze gevolgd in de ontwikkeling, en het kinderdagverblijf past zich aan aan veranderende omstandigheden, o.a. in overleg met de ouders. Ook de christelijke identiteit wordt op een mooie manier ingevuld. Onze zoon heeft hier een hele fijne tijd gehad!

Jaimy Kool

Sinds februari komt onze zoon bij Kindercentrum De verborgen Schat. Hij is gek op de leidsters en ze doen veel aan persoonlijke aandacht. Baby’s worden gewoon in slaap gewiegd, net als bij mama, dat vind ik erg byzonder. En ook erg leuke activiteiten. Modderdag, verjaardag feestjes, knutsel maken, plassen stampen, voorlezen, poffertjes bakken en spelen met de fantasie. Echt een aanrader!

Marita Rutgers

Ook voor incidentele opvang ben je als ouder welkom wat uniek is. Fijn dat de speelplaats helemaal natuurlijk ingericht wordt, uitdagend!

Aniek Waldram

Goede kinderopvang, goede communicatie met ouders via een ouderportaal app. Mijn zoontje gaat hier graag naar toe en is altijd vrolijk als ik hem weer ophaal.

Lianne de Boer

Mijn zoon wilde eigenlijk niet meer mee naar huis, zo leuk vond hij het op de opvang. Super fijn dat ze ook incidenteel opvang aanbieden. Hierdoor kon ik regelmatig wat extra uren oppakken op mijn werk. 

NEEM EEN KIJKJE

“VRAGEN?
NEEM CONTACT OP!”

CONTACTFORMULIER